Hakkımızda


Decomasyon logoDecomasyon mimari yapıların mobilya dekorasyon alanında, tasarım, projelendirme ve uygulama konularında 1998’den beri uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Günümüzdeki hızlı gelismelere paralel, yeni hedefler belirleyen Decomasyon, 2011 yılında yönetim kadrosundaki degisiklik sonrasında mimari cam uygulamaları ve bina otomasyonları konusunda faaliyet göstermeye baslamıstır. Takip eden dönemde global uyum ve ürün segmentlerinin genisletilmesi üzerinde durulmus ve gelisimin getirdigi sorumlulukları paylasan bir mimari felsefeye sahip olarak sirket DORMA ürünleri satıs, montaj ve servis hizmetlerine baslamıstır.

Bizler bu felsefeyle yola çıkarak,  mimarlıkta cam uygulamalarının çesitliliginin ihtiyaçlarını karsılamak için, tasarım ve estetik kalitesi, yaratıcılık seviyesi, fonksiyonellik ve güvenlik gibi kriterleri, yüksek standartlarda sunarken camla uyumlu sofistike malzemeleri kullanarak camın seffaflıgına vurgu yaparak ” Mekanın Karakterini ” yansıtıyoruz.

Decomasyon için tasarım sadece biçimlerin, sekillerin ve malzemelerin birlestirildigi soyut bir eylem degil, bir problem çözme çabasıdır. Bu çaba, insanın içinde bulundugu alanlarda fonksiyon olarak kullanıslı, estetik ve sık konseptler ile yasam alanlarını gelistirmek ve ilham verici mekanlar yaratmaktır.

Problem çözmeyi sanatsal bir biçime yükselterek, mimari konsepte uyum saglayacak modüler ve esnek otomasyon çözümleri ile kisiye özel kullanım kolaylıgı ve mekanın kalitesine üst düzeyde katkı saglıyor, böylece insanların yasam tarzlarını zenginlestiriyoruz.